GoogleFacebookPinterestTwitterSkriv utE-post Til fire personer brukte jeg. Siste torsdag i september er fårikålens dag, det er rett og slett allerede i morgen
Welmoed Chenin Blanc er en tørr fruktig hvitvin fra Sør Afrika, som vist nok skal være perfekt til fårikål -og gjerne en litt utradisjonell fårikål med masse smak
FårikålensVenner er en ekte grasrotbevegelse, bestående av lokalt innstiftede fåreninger med full styrings- og oppløsningsrett, uten noe som helst ansvar eller rapporteringsplikt utover hva de lokale vedtekter måtte diktere
I dag er det fårikålens dag, den faller på siste torsdag i september, og jeg har fått skikkelig godt lammekjøtt fra Dalen kjøttvarer, for skal man lage fårikål må man ha skikkelig kjøtt
Hell på vann (gjerne renset- jeg har endelig fått meg vannrenser, HURRA. Får, altså sau- er det nærmeste vi kan komme økologiske dyr her til lands om man ikke jakter på vilt
Høsten er lammesesong i Norge, og en eller flere fårikål-middager hører med. får-i-kål. Fårikålkjøttet koker til det blir så mørt at det løsner fra benet, og smakene er både milde og gode
Nå finnes det sikkert unntak her som når det gjelder alt annet, men sånn i hovedsak… Dagens versjon er med en aldri så litenvri, vi har brunet kjøttet før det kokes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.