En vår for lenge siden, lenge før vi levde, da sagnomsuste skapninger tråkket på jorden, var det en liten fugl som hadde lagt eggene sine i et rede på skogbunnen
Jeg er fortsatt minst like glad i rabarbra den dag i dag. Når du skal bruke rabarbra til en pai eller iskrem, får du et avkok (sukkersirup) som du for all del ikke må kaste
Mitt franske brioche-eventyrfortsetter - mot nye varianter hvor kun fantasien setter grenser. Det som er ekstra gøy med denne deigen - er at ved å tilsette litt salt i stedet for sukker - får du den perfekte loffen - som smaker nydelig en søndagsmorgen, sammen med syltetøy og kaffe
Denne genialt enkle, men samtidig utrolig smakfulle retten ble jeg introdusert for av en veldig hyggelig venninne jeg fikk gleden av å reise en tur på landet med i sommer
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.