I dag har jeg kokt ertesuppepå kraft fra svineknoke, litt rester av kjøtt og kikerter. Skan du bruke svineknoke legger du den i kasserollen sammen med ertene og heller på vann
smak til med salt, pepper ogtimian. Jeg sier ikke at vi moderne kvinner og menn, skal lage mat på denne måten i hverdagen, men bruk muligheten i helgene, og unn dere skikkelig husmannskost, laget med omtanke og kjærlighet
Smak til med salt og pepper, om du måtte bruke mye vann for å dekke svineknoken kan det hende at du må tilsette en del salt på dette tidspunktet for å få ønsket smak
Smaksrik og varm på en kald dag, bruk den som forrett eller som middag sammen med godt brød. Dette er nesten som å lage suppe på en spiker, så få ingredienser og en så nydelig suppe
Skal på Tinder-date og har laget ertesuppe, men bør jeg spise den før jeg drar på daten. Ønsker du å lese bloggen i mobilversjon eller lagre dine favorittoppskrifter lett tilgjengli på mobilen
Bløtlegg ertene kvelden før og kok ertene som anvist på pakken. Jeg valgte den langsomme varianten ved å bløtlegge erter kvelden før, men også den enkle ved å bruke den frosne lapskausposen med grønnsaker
Halvveis i skrivingen av dette innlegget måtte jeg løpe på butikken og kjøpe mer erter. Ertene blir frøset når de er på sitt ferskeste, så alle næringsstoffer blir bevart
Hele norges trimdronning Kari Jaquesson holdt et utrolig spennende innlegg, og dere som følger meg på snap fikk også se henne lage ertesuppe i Raw Fuelen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.