Hjemmelaget eplemos. Dette var jeg veldig skeptisk på, siden jeg i utgangspunktet ikke liker eplemos. Eplemosen fikk ett søtt rosaskjær av det røde skallet
Eplemos er så fantastisk enkelt å lage at jeg nesten ikke trodde det selv. Ikke alle bryr seg om dette, men jeg syns ikke det er noe godt med harde kjernebiter i eplemosen
Det finnes mye en kan lage av de deilige eplene, foreksempel eplemos. Eplemosen kan fryses ned i små porsjoner, så har du deilig eplemos utover vinteren
Sukkerfri eplemos. Så igår laget jeg min versjon av eplemos. Forrige uke laget Cecilie. Jeg ble såååååå inspirert da jeg har en haug med epler fra hagen
Eplemos. Jeg ville lage noen som kunne vare lenge og endte med eplemos. Nå kan du smakssette eplemosen. For å konservere eplemosen (eller andre ting for den saks skyld) må du ha helt sterile glass
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.