07.10.2014 kl.20:37Jeg
vil veldig gjerne at du deler eplekakeoppskriften. Fikk så mye epler av mamma nå at jeg må sette i gang med kake.Stå på, du er en veldig flott person, håper du vet det. :)
Hele denne uken har jeg stresset meg selv litt på det å få lagd eplekake. Men siden vi fikk noen utrolig gode epler av min tante forrige helg, fant jeg ut at jeg måtte gjøre noe med dem
) Også er den glutenfri og melkefri. Kjøpte et lass med epler på tilbud her for et par uker siden, og jaggu på tide å få brukt noen av de før de blit dårlig
6 egg400 gram sukker2,2 dl kremfløte eller h-melk150 gram smør450 gram hvetemel3 ts bakepulverEpler ( Jeg bruker 10 mellomstore epler - fyll med så mye eller så lite epler du ønsker. - Stek eplekaken midt i ovnen i 35 minutter
5 epler. Det er mange som mener at sukkerfrie og "sunnere" kaker ikkje smaker noe godt. Men det trenger ikkje å være tilfellet, denne eplekaka er saftig og god med god samvittighet
#kake #baking #bake #oppskrift #epler #vanilje #vaniljekrem #eplekake #bakst. Jeg har bakt mange gode eplekaker før, men hadde lyst til å prøve en oppskrift med vaniljekrem for jeg synes at det hørtes veldig godt ut
Og epler. Jeg har tidligere laget eplekake, med stort hell. 3 store epler. 3 store epler. I går var det korøvelse, og min tur til å ha med «noe å bite i»
Da utvikler glutenet seg og den blir hard som stein når den er ferdigstekt. Myke, syrlige epler kjærlig omfavnet av silkebløt-søt vaniljestand og salt-sprø-smeltende pate brisee
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.