Nytes alene eller sammen medisogvaniljesaus. Bland sammen romtemperert smør med sukker og mandler. Bland så innsiktet mel vekselvismed kokende vann (forsiktig) iden ene halvdelen
Jeg fikk dessverre ikkeanledningtil å være medden gangen, men deltok når stafettpinnen ble gittvideretilIna-Janine som fra Mat på bordet medoppskriften Potet- og parmesanvafler under temaet poteter
Til slutt heller du røren over ananasringeneog jevner dentil på overflaten med en slikkepott. Da starter jeg medpåskebloggingen her inne på Bakemester Snippog det gjør jeg med en gul kake,gult er jo tross alt påskefarge nummer en
Legg eplebitene på toppen av røra. Kjøpte et lass medepler på tilbud her for et par uker siden, og jaggu på tide å få brukt noen av de før de blitdårlig
Muffins er lettare å ta medogein kan ta opp noken, visseinvil ha noko godt tilkaffien. Når ein har spretta ei kaka, er det lett at ein ete denopp, eller at einikkje syns ein kan setta ei spretta kaka på bordet
Legg båtane i ett fint mønster oppå røra og strø sukker og kanel oppå (nb, eg ordna epla først. Ogmed masse esker og andre ting som var på det rommet midti stova, blei eg ikkjeveldig glad
Man må se på helheten, men medmindre du har begynt å trene mye og er i generelt bedre helse må du regne med at en del av kiloene kommer tilbakemedmindre du gjør noen grep
Her stekes pizzaenmeddeigen på toppen, før den snus opp ned ved servering. Legg på fyll og ha hele champignon på toppen kjevle ut en litt tykk runding som nesten dekker toppen på skålen, legg denlitt over kanten på den ene siden mens du drar deigenforsiktig over og lukker den over kanten rundt hele bollen
Topp så det hele med å drysse rikeligmed kanel og sukker. sukker og kanel til dryss på toppen. Den kan også lages uten vaniljefyll, men hvorfor gjøre det når den er så mye bedre med
Kos dere meddennei helgen. Smør en springformog ha deigenoppi. Her er oppskriften på en sunnere variant av eplekake som jeg laget da vi hadde middagsbesøk på onsdag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.