Server med vaniljeis og så har du en kjempegod og høstlig dessert. Smelt smør og sett til avkjøling. Muffinsene er utrolig gode toppet med eplebiter med kanel
Epledesserten er en min egen versjon av "bakte epler med mørdeigslokk", og jeg ser meg ikke tilbake. Jeg har fått en ny stjerne på desserthimmelen, og den er alt hva man kan ønske seg av en avslutning på måltidet
) går kjapt, er enkel å lage, og smaker veldig godt. Server for eksempel med krem eller iskrem. Vi hadde laktosefri krem med en liten dæsj konjakk, mmmmm
Fjern fra ovnen og toppe eplene med blandingen. Du kan bruke hasselback teknikk for å lage både bakte poteter og søtpoteter, delvis skjære på toppen for å få herlig sprø konsistens på toppen mens insiden er fortsatt myk, bruke litt olivenolje eller urtesmør for å penslet i mellom skivene
Veldig mye enklere og kjappere enn jeg forestilte meg var det også. Jeg jukser med iskremen da, så jeg bruker Tofuline sin vaniljeis når jeg serverer disse
En skjellsettende langtidsopplevelse av et pussig opphold, bestående av ufordragelige snobbe-barn, påtvungen bikini-servering av fingermat i swimmingpool-parties, lange timer med Eastenders og annen TV-underholdning og andre rarieteter
Jeg får mer og mer sansen for pai, både søte og salte paier prøvebakes og denne eple-kardemomme paien jeg deler med dere i dag fikk topp karakter fra meg og opp til flere andre inviterte
Av epler kan du for eksempel lage syltetøy eller gelè, eplekake eller pai, glaserte epler, bake dem i ovnen, ha dem i salat, lage eplebiffer (kjøttkaker med raspet eple), lage eplecider og eplemost eller tørke dem i ovnen
Nå som det er høst er det tid for å lage eplekaker, og siden det er søndag må en få lov å unne seg litt ekstra godsaker så idag vil vi dele med dere en oppskrift på eple og pærekake med marsipan
Server med det samme. Frisk og kjølende drikk i varmen. com også ville være interesserte. Dette er en frisk, kjølende og ikke minst sunn drikk i sommervarmen
En klassiker med en liten vri, crumble pie med eple og plomme. Bland alle de tørre inngrediensene og smør i en bolle og kna ingrediensene sammen med hendene til du får en sammenhengende tørr masse
- Når begge grytene med epler er myke og gyldne ha alle eplene opp i denstore gryten. Fin fram en ny stor gryte å gjenta prosessen en gang til med de gjenværende eplene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.