Ellers nyter vi varme dager på Mallorca etter en lang reise i går. En av grunnene til at vi valgte å dra hit var den korte flyturen, men det ender jo opp med 10 timer fra avreise til hotellet uansett 100 g peanøttsmør 25 g jordbærprotein 25 g havremel (eller havregryn) 40 g fibersirup 2 ss melk 25 g sukkerfri sjokolade (topping)
Bortsett fra å være for langt borte fra mammaen sin, et sted går grensen liksom. Vi nyter fortsatt Mallorca og veksler mellom å bade i bassenget, slappe av inne på rommet, og leke på stranda
Første løpet i år blir i Palma på Mallorca rundt påsketider, så nå er det bare å trene på. 1,5 dl tørr quinoa kokes som anvist på pakka. 1,5 ss næringsgjær
Huset vi bodde i var omringet av mandeltrær, og vi kunne plukke mandlene rett fra treet og spise de. De fleste forbinder muligens Mallorca kun med charterturisme, og det er litt trist, for øya har så mye mer å by på enn det
Pulveret kommer fra Fibonacci på Mallorca. skåret i kløfter eller litt større terningerPatatas Bravas pulverMajonesVannCreme FraicheSkjær potetene i kløfter eller båter, hell over litt olje samt salt og pepper
Nå er det ikke mange timene til jeg sitter på flyet retning sør, destinasjon Mallorca. Den siste uken jeg har vært alene hjemme har ikke vært stort mer spennende enn andre uker, jeg har trent, spist, kokkelert på kjøkkenet, jobbet litt og gjort nødvendigheter
min favoritt de siste 1,5 årene. Jeg smakte det for første gang på Mallorca i september 2011, og etter det har vi alltid hatt det på kjøkkenet. Dersom du ikke får tak i daddelbalsamico, kan du også lage en dressing av 2,5 ss olivenolje, 1,5 ss balsamico og 1 ts honning. 1,5 ss balsamico
Her er en annen oppskrift og fremgangsmåte på ensaimadas, som nevnt i et tidligere blogginnlegg, er veldig spesielt på Mallorca, men ikke bare der, også i de tidligere spanske koloniene og på Filippinene er dette en vanlig godbit både til frokost og andre tider på dagen
Vi snakker alt fra "Eh we accidently threw our madrass on the balcony to the room underneath. Bare det at vi kom oss hele veien til Mallorca var et under i seg selv, men så overlevde vi faktisk en hel uke også
Ensaimadas – et saftig spiralformet sukkerbrød med mye egg og med melis på toppen. Enklest å finne når man kommer fra Sóller og har passert alle hårnålssvingene
Vi har akkurat kommet hjem fra en uke på Alcudia, Mallorca. Vi bodde på Viva Tropic denne gangen, sist vi var i Mallorca bodde vi litt lenger unna havnen og sentrum, så veldig fint å bo her
Forrige uke var jeg på Mallorca og denne gangen klarte jeg faktisk å komme meg innom alle stedene jeg hadde drømt om før jeg dro og faktisk noen flere også
Mallorca har som sagt mange turister året rundt så det er nok av leiebilselskaper, noen finner du på flyplassen i terminalen, andre har shuttlebuss fra terminalen og ellers får du leid i de største byene på øya
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.