180 grader
Stivpisk eggehvitene. I mellomtiden blander du sammen smør, bakepulver, salt og mandelmel til smuler på størrelse med erter. Tilsett eggehvittene og bland alt godt sammen. Røren skal være fast nok til at den holder formen på stekebrettet. Gjør den ikke det, tilsett litt mer mandelmel. Dekk en stekeplate med bakepapir. Fordel røren slik at du får ca 8 klatter med røre. Stek i 20 minutter til rundstykkene er lett gylden. Avkjøl på rist. Server de nystekte rundstykkene med ditt favoritt pålegg
Dette er rundstykker som er et godt og lavkarbo alternativ til vanlige rundstykkermed mel. Ta deigen ut på bakepapirkledd brett og form deigen med fuktige hender til rundstykker
Kjør egg og cottagecheese i en blender eller med stavmikser. I dag lagde jeg meg deilige rundstykker til frokost, og gikk meg en tur til og fra sentrum
Kanskje det aller beste med pakken er at det tar så kort tid å lage rundstykker av den. Jeg har lenge vært nysgjerrig på den nye karbolette bakemiksen til Idun, så da jeg idag passerte Menyen på vei hjem fra byen rasket jeg like godt med meg en pose
Det er alltid greit å ha et utgangspunkt når man baker, og med denne lavkarbovennlige oppskriften kan man eksperimentere med ulike ingredienser og smaker
Tilsett kaldt vann og bland det lett sammen med en skje eller sleiv. Dekk bollen med lokk eller plast, og la stå og heve på kjøkkenbenken natten over eller i minst 9-10 timer
Men av og til kosar eg meg ekstra, og tek meg tid til å starte dagen med nysteikte rundstykker. Dette for at fiberhusk får gjort jobben med å binde røra
Stivpisk eggehvitene med litt salt for å få dem helt stive. Lavkarborundstykker. NYTT LAVKARBOVARSEL. Her tilsatt litt mer slik at det blir rundstykker
Hva med å lage enkle proteinrike og fiberrike rundstykker. Disse rundstykkene blir veldig saftige og gode, de er enkle å lage, og de inneholder godt med protein og fiber
Dippen laget jeg i går kveld (blant masse annet lavkarbo digg. Her kommer jeg igjen med noe som nesten ikke kvalifiseres som en oppskrift, men likevel noe jeg får masse skryt for hver gang jeg lager den
Lavkarbo – grove rundstykkermed Parmesan. Og så litt egg og melkeblanding til å pensle med. Googlet for å finne en oppskrift på grove rundstykker og synes denne hørtes spennende ut
Jeg synes det blir ekstra godt med solsikkekjerner strødd på toppen. Enkle ingredienser, INGEN knaing, INGEN etterheving, INGEN utrulling og kjempegode rundstykker - ja takk
Erik Hexeberg, som også er leder for Kostrefrom for bedre helse, et innlegg i Dagens Medisin hvor han er kritisk til de kostholdsrådene som blir gitt til diabetikere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.