Eggeplommer piskesmed sukkeret til en fast eggedosis. I en egen bolle pisker du fløte til krem med vaniljesukker, deretter vender du eggedosisen inn i kremen
Og best av alt den er super enkel å lage, med bare to ingredienser. Franciska Munck-Johansen. Når blandingen er helt stiv, skjæres den med en skarp kniv i avlange firkanter
Dette er en enkel og rask kake å lage. Hvelv kaken over på et bakepapir, gjerne med sukker over bakepapiret (det hadde ikke jeg idag da jeg istedet drysset melis over tilslutt)
Til sist har du en helt nydelig saus,ovnstekte poteter og stekt biffkjøtt med litt løk. Sammen med et glass rødvin smakte det fortreffelig på en lørdag
Hjemmelagetyoghurt-ismed bær. Etter to-tre timer tar du ut bananene og pynt de med for eksempel smeltet sukkerfri sjokolade og valnøttkjerner eller flytende honning og kokosmasse, Husk å ta ut bananene ut av fryseren en liten stund før de skal spises slik at de «mykner» litt
I en annen bolle tilsetter du kremfølte og vaniljesukkeret og pisker dette til krem. Uansett hvor full fryseren min er, er det ALLTID hjemmelagetis i fryseren
Avkjøl og mos med en stavmixer. Selv om jeg syns det er litt skummelt å ikke ha oversikten på hvordan halvåret forann ser ut, syns jeg at det er spennende med utfordringen - og jeg er klar for det livet måtte bringe
Når de er avkjølte er de klare for å fylles medvaniljeis. Så var det helg igjen og hva er vel ikke bedre enn å kose seg medis, og denne gangen sandwich ismed sjokoladesmak på kjeksene
For så enkelt er det. Pass på å dekke til med plastikk, te får veldig lett kjøleskap smak. Nå er riktignok Liptons Iste ganske god, og Snapples er nok min favoritt, med unntak av den jeg lager selv
I dag kommer det en oppskrift på en laktosefri is og mange bilder. Jeg begynt å lage isen, så kom jeg på etterhvert at man må jo ta BILDER, for da blir det ett inlegg av det
Jeg har testet ut å lage hjemmelagetis for første gang, og med ren slump ga det meg en super digg dessert perfekt i sofakroken på kvelden når søtsuget melder seg
Har du ikke iskrembolle eller iskrem maskin så kan du sette den avkjølte blandingen i fryseren mens du jevnlig rører i blandingen til den har fått rett konsistens
Det er også lett å variere smaken med sjokolade, nøtter og friske bær. Ha deretter den smeltede sjokoladen (litt avkjølt, du kan gjerne vispe den litt luftig) i kremen mens du rører
Hvis den virker «fast» når du forsiktig dytter på formen og hvis den kjennes ferdig ut når du banker lett på den med baksiden av en skje, så ta den ut (bare formen, ikke den varme langpannen
deilig hjemmelagetis som kan nytes med god samvittighet. Jeg startet dagen med å lage en smoothieblanding med bringebær, rips, bjørnebær og blåbær (pose kjøpt i frysedisken) og tilsatte noen spiseskjeer sukrin gold og melis og gav dette et oppkok
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.