Å lage surdeigsbrød er litt omstendelig å komme inn i, men når man først skjønner seg på mating av starter og gir seg hentilmelkesyrebakterienes forunderlige makt over deigen, så går det etterhvert av seg selv
Første julekake ut er kokosmakronene. I mai i fjor tok jeg bilder og lagde julekaker til oppskriftsheftet for Bremykt Steke og Bake som var å finne i matbutikker i Norge
Å lage surdeigsbrød er litt omstendelig å komme inn i, men når man først skjønner seg på mating av starter og gir seg hentilmelkesyrebakterienes forunderlige makt over deigen, så går det etterhvert av seg selv
tilsettfløtentiltoppingen er glatt og fast. Sprøyt på cupcakene og strø litt hvite sukkerperler på. Pisk smør og melis på lav hastighet til alt er blandet,
Da var den rosa, nå har jeg bakt den i lyseblått. Oppskriftentildennekaken finner du her. Samme prinsipp, men fordi jeg måtte bake dendagen før den skulle serveres,
Legg spesielt merke til at bildet er med lilla servietter, det nærmer seg advent. Ta en titt på dennesiden, her er det mange fine, litt gammeldagse mønster og vakre produkter
Bryt Selbu Blå i biter og fordel over hver porsjon med en gang de tas ut av ovnen. Vask eplene og skjær i tynne skiver med kjernen i senter, rens runt kjernehuset
Hakk nøttene i småbiterog rist lett i panna på middels varme til de blir gyldne. Så da falt avgjørelsen på å prøve ut disse cookisene som jeg fant inne i denne kokeboka
Noen ganger er det utroolig vanskelig å finne ut hva vi skal ha til middag. Legg det til side. Spør jeg Alex får jeg stort sett pizza som forslag, og for å være helt ærlig så er jeg litt lei pizza for tiden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.