Skjær tomater og squasj i skiver og legg lagvis tomater i bunnen på en lasagneform (husk å krydre mellom lagene), hvitost oppå og squasj, et lag til med hvitost og tomater og tilslutt toppe med hvitost i skiver over det hele
Suppen inneholder opprinnelig en del litt "ukjente" ingredienser, men jeg har valgt å erstatte noen av dem medingredienser som er litt enklere å få tak i
Tom kha gai er noko av det beste eg veit, men lagar alt for sjelden. Den var med i menyen og oppskriftsheftet fra veka eg prøvde Adams Matkasse, og sida denneretten var såpass god tenkte eg å dele denmed dere
Jeg legger inn begge oppskriftene, enmed ferdig Tom Yum pasta, og en helt fra bunn. Der er en suppe som bruker mange ingredienser som ikke er så letttilgjengelig i butikkene i Norge, så bruk gjerne en ferdig Tom Yum-pasta fra en asiatisk butikk som jeg har gjort her
Med andre ord, man bør ikke stresse over hva man putter i seg i julen, man bør ikke telle kalorier - heller nyte julens gode smaker og være takknemmelig
Med erfaring og inspirasjon fra å ha lagd suppenetterhennes oppskrift har jeg her satt sammen min egen versjon av Tom Kha Kai suppenmed de ingrediensene som hører med
Lag så to pølser som du trykker flate en halv tommel i tykkelse på etbrettdekketmed bakepapir. I resepsjonen like etterpå kom jeg i snakk medenengelsk mafia-historiker som kunne bekrefte akkurat detdamen i resepsjonen sa, mafiaen har ingen glede av å plage turister , de vet at det er essensiellt at turist-virksomhetenopprettholdes
Kok opp eggnudlene som anvist på pakken, men kok sammenmeden terning hønsebuljong. Jeg har tidligere posteten oppskrift på det jeg mener er verdens beste suppe, Tom Kha Gai, menden gang var deten komplisert oppskrift til mange porsjoner
Ha en bolle med vann ved hånden, det er viktig å holde tarmen fuktig mens du holder på. Ta fram farsen fra fryseren, start prosesenmed å stappe pølsene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.