Dagens oppdrag er et lite foredrag om enkel bruk av frukt og grønnsaker. Jeg er invitert av Surnadal Hagelag til å fortelle litt om hvordan vi kan fråtse i høstens frukt og grønt
Geniale sunne pølser. Dagens middags tips er grønnsakspølser med makaroni og hvit saus. Disse pølsene smaker kjempegodt og er en smart måte å få lurt inn litt grønnsaker i middagen, kanskje spesielt for barn
Soyamelet er det som blir igjen etter produksjon av soyaolje,og jeg er stor fan av å ikke kaste mat. Næringsmessig har tvp et høyt innhold av fiber og proteiner, jernkalsium, magnesium, fosfor og ikkeno fett
Geniale matmuffins. Jeg er storforbruker av fryseboksen min. Putt en muffins i veska og du har et genialt mellommåltid lett tilgjengelig ♥ Innlegget inneholder ensponsorlenke
Jeg lager endel mat som inneholder laks. I Norge har vi god tilgang på kvalitet, og den røde fisken er svært sunn samtidig som den er smakfull og meget anvendelig
Turmat - Genialtenkel pastasaus med Polpa tomater og grønnsaker på boks. Ingenkommentarer. På tur enten det er i skogen eller på fjellet så er jo holdbarhet et poeng
Massen blir helt hvit og er like god til sjokoladekake som bløtkake. Ingredienser. Ha vann og marshmallows i en bolle og sett i mikrobølgeovnen på full styrke til marshmallowsen smelter eller eser kraftig opp
Bildene av formene er fra enannen gang jeg laget sveler og før jeg fikk min geniale røreutslipper. Sveler har jeg alltid vært veldig glad i, jeg liker det mye bedre enn pannekaker og Vafler
Pai er heltgenialt. I det øyeblikket du bytter ut butterdeigen og fløten har du alle muligheter til å lage en sunn middag eller lunsjrett med hva du enn har i kjøleskapet
Dette er en av mine favoritter, kylling i langpanne, den smaker helt fantastisk. Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingen røring og styr over kasseroller, det er bare å sette i ovnen og vente på at den kommer ut klar til servering
Kveldens tema og geniale idé var klekket ut av vertinnen, som p. Desto lykkeligere blir jeg når det (ensjelden gang) dukker opp hjemmelaget godis, som jo dessuten er mye bedre og mer tilfredsstillende
Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og heltgenialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til
Og dennemåten å lage mat på er bare heltgenial. Da kuttet jeg opp løk, grønnsaker og la oppi keramikkforma (som hører til slow cookeren), la i frosne kyllinglår, helte oppå hønsekraft, og krydret til slutt
En daimglasstårta/daimiskake er så genial, for du kan lage den flere dager i forveien, og så holder den seg også god i flere dager – rett og slett for at den står i frysen
Eltefrie brød og rundstykker er veldig enkelt (og temmelig genialt. ) og gjør at du ikke trenger slite deg ut på elting eller skitne til kjøkkenmaskinen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.