Gikk selvsagt på engedigen smell i shoppen, men ut ifra det jeg så var jeg ikke deneneste. Det er lengesiden jeg har hoppet og danset slik som jeg gjorde i går, og med sangen elektrisk som jeg tilfeldigvis har hatt på hjernen i hele år ble sunget for full hals i et fullsatt spektrum kunne vi ikke annet enn å la oss rive med
Glem elgen, skogens konge, det er reinsdyr som regjerer i min kjøttverden. Reinsdyr er for meg kongen av kjøtt, det beste av det beste, en kjøttgave sendt fra Gudene
Men så fikk jeg se engedigen marsipankake som sto innerst i gapahuken,Den var så svær og lang, men også den var bare en del av en som hadde vært enda større
Én kommentar. Lørdagsloff er et godt brød å starte helgen meg,her i en litt annerledes form, et stort grytebrød med sprø kanter og ekstra saftig kjerne
Nok en nydelig gedigen smaksbombe av en oppskrift på kyllingvinger. Noen få svetteperler vil muligens tvinge seg frem, selv om øynene er lukket i ren nytelse
Av og til er det godt med noe til kaffilurken – og nå har jeg testet ut sjokoladekuler – noengedigent sunne sådanne Det finnes jo en million varianter av disse, jeg tok litt herfra og derfra, og endte opp med dennevarianten
Som mange av dere vet, så er jeg med på høstens sesong av kakekrigen. Og nå er endeligsendetid klart. Å være med på Kakekrigen var utrolig moro, slitsomt, lærerikt, og ikke minst, skummelt
Jeg blandet inn hele cashewnøtter som jeg hadde ristet lett i ovnen, klemte det hele ut til engedigen yoghurtnøttplate i en bit plastfolie og lot den stivne i kjøleskapet, før jeg delte den i passende biter med en skarp kniv
Imorgen kommer ett gedigent oppsummerings-innlegg av oppskrifter fra Januar. God Fredag alle sammen ♥. Det er starten på helga, sol og blå himmel, kroppen er sliten etter gode treningsøkter, eg har vert i møter om nokenspennande planer framover som berre er til å smile av, fått kvalitetstid med verdens beste venninne og eg kan fortsette i fleng
Det viktigste er at kålet krymper litt, ellers tar det gedigen plass. Det finnes ingen bilder av denneoppskriften, hovedsaklig fordi det uansett er fryktelig vanskelig å få lapskausaktige ting til å se gode ut
Oppskrifta hans var gedigen. Lasagnen er for lengst blitt ein del av det norske kjøkkenet. Men det er sjeldan ein bytter ut kjøttet med fisk i denneitalienskeklassikaren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.