1953 av
Giuseppe Molino. I 1978 overtok sønnen Mauro den 12 hektar store gården, og det var egentlig da eventyret om de fantastiske vinene fra Mauro Molino begynte.
En vin laget på hundre prosent Barbera. Vakker mørkerød farge. Fantastisk duft av røde bær, hint av blomster og litt trevirke. En herlig rustikk smak. En smal som en ekte barbera skal ha. Fruktig, fyldig med en fin lett sødme som balanseres perfekt av syren. Lett tannin og en elegant ettersmak. En vin som går glimrende sammen med grovt brød, tomater og oliver. En vin som bekrefter at livet er herlig. Løp og kjøp.
Til bords fortsatte champagnenytelsen og i tillegg fikk vi stifte bekjentskap med en artig sak fraLoiredalen, en herlig og frisk hvitvin som kunne minne om Chablis, men som likevel var så langt unna som det nesten går an å komme
Sett deigen til heving et lunt sted med lokk eller plastfilm over. Denneukens oppskrift er fra dyktige Amanda, som er enaustralsk/italiensk kokk med bloggen Chew town
Det har blivit litt lite sömn denne veckan så känner att jeg verkligen behöver det. Har endel prosjekt som måste bli klara, så satser på en effektiv helg med fint lys
Dette er en av de beste sjokoladekakene jeg noen gang har smakt. En saftig, fudgy og søt fornøyelse. Oppskriften har jeg fått av ei venninne, som jeg nok en gang må takke for å ha introdusert meg for denneherligheten
Inspirert av Kristina Andersen. enklere rundstykker får du ikke, og i tillegg smaker de supergodt. Noen få enkleingredienser som de fleste har, og vips, du har ferske crispy rundstykker til helgefrokosten
Det var det helt til jeg møtte kona mi og fikk smake på hennes grønnsakssuppe. kutt grønnsaker i terninger og kok opp sammen vann og buljong (pluss hvitløk)
hidden. hidden. hidden. hidden. hidden. center. center. center. center. center. content. hidden. Det er vel ikke til å stikke under en stol at jeg er glad i sterk mat og indisk kunne jeg spist syv dager i uka
Dette må vere dei beste svelene eg har smakt sidan eg fekk cøliaki. I denegentlege oppskrifta står det att du skal bruke enten toro kakemix eller semper mix
Skill eggeplommenefraeggehvitene i to ulike små boller. Har du hørt om dennekaken. Serveres varm med pisket krem smakt til med sukker og vaniljesukker eller frø fraen vaniljestang
Dennedressingen har jeg laget mange ganger, og er blitt en favoritt hos oss voksne i huset. Jeg hakker sylteagurkene i små biter og blander så disse sammen med de andre ingrediensene
Jeg brukte lettkokte fra smak forskjellen Coop. Nå er det snart jul igjen gitt, og det merkes godt på jobbfronteninnenforkultursektoren med julekonserter opp og ned i mente
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.