1. Varm
opp melken til 37ºC (fingervarmt) i en kjele. Smuldre gjæren og rør den ut i den lunkne melken.
3. Hakk
opp løk, hvitløk og hermetiske tomater. Brun kjøttdeigen i oljen på sterk varme. Tilsett løk, hvitløk, tomater, tomatpuré, salt, pepper og vann. La sausen småkoke i ca. 10 minutter til den blir ekstra tykk. Dryss over basilikum.4. Trykk deigen ut på melet bakebord. Kjevle deigen til en avlang forkant, ca. 30x50 cm Smør kjøttsausen utover og rull deigen til en pølse. Skjær den i ca. 1,5 cm tykke skiver og legg skivene på en stekeplate med bakepapir. Dryss på ost. Etterhev pizzasnurrene i ca. 10 minutter
Hva sier dere til enpizza med mye smak,. Virkelig en by verdt å besøke, med mye historie. Topp med litt revet ost og ha pizzaen over i en stekepanne med lokk
Pita pizza er utrolig lett å lage og veldig gøy for barna å være med å velge fyll på sin egenpizza. Pitabrødene ligger bare å venter i skuffen eller i frysen på en dag du ikke orker å styre på kjøkkenet, men har lyst på noe godt
Spiralene var gode, og for de av dere som bor i nærheten, så minnet de om Haugenspizzahorn. spiralene lages ved å trille ut en lang lefse for så å rulle den inn på et kremmerhus laget av papir og alminiumsfolie
Ta deigen ut av kjøleskapet og del den i to. I dag er det fredag og tid for italienskpizza. Jeg brukte pepperoni og ost på denene og skinke, ost, løk og oliven på den andre
Det kreves ikke mange ingredienser eller heving avdeigen for å få en himmelsk god pizza. ) Jeg fikk den smakstestet av kokk som ble veldig positivt overrasket over hvor få ingredienserden inneholdt og hvor bra den smakte
Oppskriften består – utrolig nok – av blomkål, egg og ost. En smakfull pizzaoppskrift for oss som ikke tåler gluten eller som foretrekker å begrensemengden karbohydrater i kostholdet
Ikke bare er dennepizzaen mager og kalorifattig, den er i tillegg kjempesunn og full av grønnsaker. Smør en blanding av tomatpuré, hermetisk tomater og ønsket krydder utover bunnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.