En artig variant av pizza :-)
Chefsmat -
Chefsmat -
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 dl melk
  • 1 pk gjær
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ts salt
  • 400 g sammalt hvete
  • 300 g hvetemel
  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 4 ss olje
  • 2 stk fedd hvitløk finhakket
  • 1 stk hakket løk
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • . 1 dl vann
  • 1 ss frisk basilikum
  • 1 ts tørket basilikum
  • 5 dl revet hvitost
  • 1. Varm opp melken til 37ºC (fingervarmt) i en kjele. Smuldre gjæren og rør den ut i den lunkne melken.
  • 3. Hakk opp løk, hvitløk og hermetiske tomater. Brun kjøttdeigen i oljen på sterk varme. Tilsett løk, hvitløk, tomater, tomatpuré, salt, pepper og vann. La sausen småkoke i ca. 10 minutter til den blir ekstra tykk. Dryss over basilikum.4. Trykk deigen ut på melet bakebord. Kjevle deigen til en avlang forkant, ca. 30x50 cm Smør kjøttsausen utover og rull deigen til en pølse. Skjær den i ca. 1,5 cm tykke skiver og legg skivene på en stekeplate med bakepapir. Dryss på ost. Etterhev pizzasnurrene i ca. 10 minutter

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.