Ektevaniljepudding. Dette smaker virkelig ekte vanilje, og mamma&pappa elska den. Derfor lager eg stort sett sukkerfri vaniljesaus eller vaniljekrem, men etter eg lagde porsjonsformen medvaniljepudding for noken veker siden, fekk eg lyst å slenge sammen en større porsjon som eg kunne dele med resten av familien
Når jeg nå poster hvordan jeg lager yoghurt må jeg komme med en stor advarsel til alle som mener at all melkemat skal pasteuriseres og da i særdeleshet yoghurt på grunn av noen skumle bakterier som jeg ikke er redd for
Jeg stod i butikken og så på en pakke med hamburgere. Putt kjøttdeigen i kjøkken maskinen (bytt fra «hakker» til eltekrok) sammen med egg, salt, pepper, tabasco og worcheshire sauce og kjør det på laveste hastighet til det er blandet
Idag vil eg komme med en oppskrift litt utenom det vanlige - nemlig en ekte, heimelaga marengskake. Marengskake med vanilje-og kremfyll toppa med masse frisk frukt og bær er en av mine absolutt favorittkaker, og har blitt laga i åresvis
økologisk, fullkornsgrøt med bygg, havre og rug. Frokosttipset er for ekte helter og heltinner. Kokt i hjemmelaget kanelmelk, toppet med marinerte eple og bananbiter i deilig lønnesirup
Press godt med en skje så du får med deg mest mulig av den deilige bringebærsausen. Bringebærcoulis er en nydelig bringebærsaus som smaker fantastisk som tilbehør til mange slags kaker og desserter - alt fra konfektkaker, ostekaker, iskaker, iskrem, panna cotta osv
Blåtimen med stille snø som faller i månelys. EKTE HONNINGKAKE FRA SIMENSTAD GÅRD – HEDMARK. Tørkede frukter, krydder og sansen for et rikt smaksregister, ble med vikingene hjem til gårdene
Når saltkringlene er ferdig med å heve setter du dem ved et vindu hvor det er litt kald vind. Rør godt, dekk med plastfilm og la stå varmt i 5 timer. Etter rundt 5 sekunder vil de flyte til toppen og da fisker du dem ut og legger dem på et brett med bakepapir
Bland karbonadedeig med salsa og alt av krydder og chili. En ekte hamburger kjennes på smaken, og det er sjeldent noe som slår hjemmelaget mat når det gjøres på skikkelig vis
Når saltkringlene er ferdig med å heve setter du dem ved et vindu hvor det er litt kald vind. Rør godt, dekk med plastfilm og la stå varmt i 5 timer. Etter rundt 5 sekunder vil de flyte til toppen og da fisker du dem ut og legger dem på et brett med bakepapir
mennesker med en predisposisjon for pellagra (som f. Hjemme i Colorado får man ordentlig meksikansk mat laget av ferske og ekte råvarer (altså ikke poser, bokser, og pappesker fra Santa Maria)
Dette er ikke den typiske norske oppskriften med hvetemel og et lass kjøttdeig. Dette er en ekte italiensk oppskrift som krever gode råvarer og litt til
Jeg har byttet ut hamburgerbrødet med skiver av landbrød. Hamburgere er jo ikke allverdens avansert mat, men det er dressingen som følger med denne jeg synes er ekstra god og det grillede brødet
Dette er en veldig ordentlig ekte ostekake med amerikansk vri og syndig pasjonsfruktsaus til. Siden hun er så søt og hyggelig og kreativ og fin var det med lett hjerte jeg tok oppgaven fatt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.