Av og til må ein rydde i frysaren, og ofte er det inspirasjon til ei matspalte. Dette var favorittvitsen til engelsklæraren min på ungdomsskulen, og eg må vel berre innrømme at både ho og oppskrifta de skal få i dag er saftigare enn den vitsen
Hjemmelaget Biff Stroganoff er bare snadder. Brun biffstrimlene raskt på en stekepanne. Server Biff Stroganoff sammen med ris eller potetmos og grønnsaker
Bunn. 120 g mørk sjokolade 150 g TineSmør 4 egg 60 g hvetemel 150 g sukker Glasur. 0. 75 dl TINE Kremfløte 1 ss TineSmør 100 g mørk sjokolade Slik gjør du Rund kakeform, ca 20 cm i diameterI stekeovnen ved 200 grader C i ca 30 minutter Bunn
Saftig og enkel eplekake4 syrlige epler2 egg150 g sukker50 g smeltet meierismør3/4 dl melk gjerne helmelk150 g hvetemel1 ts bakepulver1 1/2 ts malt kanelTilbehør
Masse frø, havregryn og kulturmelk er med på å gjøre disse ekstra saftige. Det kommer besøk til helga, og da ville jeg diske opp med mine klassiske frokostbrød
Denne sjokoladekaken er, i all beskjedenhet, en av de beste jeg har smakt. Og jeg skulle ønske jeg hadde en god unnskyldning eller anledning da jeg bakte den, men sannheten er at jeg gjorde det bare fordi jeg hadde lyst
Biff som trekkes i mørkt øl er en nytelse, som burde prøves. Legg biffene til side for å la det hvile. 800 gram biffkjøtt, elgkjøtt kan brukes. Skjær kjøttet i tykke 2-3 cm tykke biff skiver, krydre med salt og pepper, brun dem på begge sider i panne. Legg i biffene og sett under lokk til småkoking/trekking i 50 minutter. 12" DO start med 24 briketter under for steiking av biffene, legg dem til side. Hell i øl å ha i biffene, la stå i ca 50 minutter på trekking
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.