Ta ut eggeplommen og fyll medeggesalat. Ta ut eggeplommen, og fyll halve egg med salaten. Husk å smøre Avokadoen med sitron saft for at den ikke skal bli så fort brun
Smak til med salt og pepper. Jeg har laget den flere ganger med forskjellige variasjoner. Gjerne gi meg tilbakemelding hvis dere lager eggesalaten, og om dere prøver noen andre variasjoner enn de jeg har skrevet her
Deilig eggesalat servert på ostekjeks(oppskrift her)Eggesalat. 2 egg2 ss hakket purreløk2 ss seter rømme2 ss ekte majoneslitt salt/pepper/limeHa opphakket purre, oppdelt egg, rømme, majones,litt salt, litt pepper og saften av en limebåt i en kumme
Kok flere egg i slengen, de holder seg fint opptil en uke og er supre å spise/ha med seg på farten. Legg ett egg oppi vannet etter halv tid, da blir den smilende med perfekt eggeplomme
Jeg trodde jeg skulle blitt ferdig med julegavene i uken som var, men den gang ei. Hvert år blir det laget noen ting som gjør julen til det spesielle, og som påleggsalternativ lager jeg alltid eggesalat
Endelig mandag – og det betyr en ny kjøttfri dag. Eggesalat. Det ble litt hagearbeid i dag og, epletreet gir oss dessverre bare syke, råtne epler så det måtte ned og nytt tre skal plantes
Også kan du flotte deg med bakte hvitløksfedd på glass senere i uka. Og er ikke de små feddene som har fått være med inn i ovnen fra start til slutt alltid bare knallgode
Til denne salaten har jeg brukt litt rester, sammen med kokte egg og majones. Tilsett mere majones eller yoghurt hvis du synes det blir for tykt, og mere karri hvis du liker salaten litt sterk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.