legg en passe stor klatt med fyll på filodeigen og rull en gang rund, brett inn kantene, rull over enda en gang, pensle med egg og rull helt rundt, og vips
From Poland with love. 01. apr. 2010 kl. 13. 41 i. Blogg. Del
Ingen kommentarer. Jeg er så heldig. Her en dag kom kk på besøk med noen polske matvarer fra moren sin
Topp med bær. 2 store ss kesam (eller doble yoghurtmengden). 1 stor ss solsikkefrø. 1stor ss gresskarkjerner. 1 stor ss rosiner. 2 store ss. 1 stor ss. 1stor ss. 1 stor ss
The next winner is the winner from Norway Angelika_sorkina who made a bakes cheesecake, and used both Philadelphia cream cheese and ricotta, making this cheesecake filling so delicious, I also loved the way she mas the crust by mixing the hazelnuts with chocolate, it really inspired me, hope you all like this one too
TASTE OF MIDDLE EAST - falafel og hummus. 04. 02. 2016 kl. 05. 54 i. Ukesmeny/Temameny. Ingen kommentarer. Hei. Kjente retter for mange i dag, nemlig falafel og hummus og i dag har jeg holdt meg veldig nære originalene
Jeg har her brugt det der i medieverdenen hedder et arkivfoto. o) Det er mig der (fra solstolen naturligvis) på afstand betragter Bo og Rasmus som på afstand betragter det blå blå vand i Phang Nga bugten fra øen Koh Yao Noi i Thailand
LEAVING TO TRONDHEIM. 7 shots from July Sist innlegg var en oppsummering av Juli via antrekkene mine, og her har jeg samlet sammen noen av mine favorittbilder fra forrige måned. Annet Kommentarer (0) 7 shots from July
On the other hand I'm lucky enough to own the cookbooks from both bakeries and dream, dream. Until I get there one day I guess I'll just have to bake the goodies at home in my own kitchen
Tsoureki is a kind of sweet wheat bread but with a charachteristic piney or cedar flavour coming from "Mastic"** which is a resin obtained from the mastic tree growing on the Greek Island of Chios
Noen dager i storbyens ståk, bråk og mangfold brakte mange opplevelser. Londons fantastiske Naturvitenskaplige museum sto på programmet, likeså naboen Museum of Science
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.