Du vet det er ofte godt med noe som knaser til en myk dessert. Jeg hadde kanskje vært mer heldig med småkakene om de ikke ble laget samtidig som jeg prøvde å lage to, tre andre ting
I dag har vi hatt svigermor på middag og spist deilige koteletter, ris, grønnsaker og rosepeppersaus & kjøttkakesaus blandet ilag (som er den beste brunsausen du kan lage bare ved å bruke poser
Noen av deresom har laget makaronigrateng med kjøttsaus før. Barna var super happy for hva de fikk servert, og minsten mente at detteburde jeg lage oftere
I går fikk jeg besøk av svigers som skulle overnatte, og da vardet greit å by på tre ulike typer. Dere skjønner det at jeg fant en oppskrift i mammaen min sin bok påsken i fjor, og sidenden gang, har vi funnet ut at det er Vegaboller somgjelder
Den smaker mildt og nøttete og gir ikke den skarpe snerpen som jeg synes olivenolje lager i majones. Resultatet ble en mild og rund majones som egner seg godt i eget selskap, som ajoli med litt hvitløk eller som base til eggesalat, italiensk salat osvosv
Jeg leste et sted at sausen kan holde seg lenge dersomdu topper den med mer olivenolje, slik at den får et “lokk” med olje på noen centimeter, og oppbevarerden i kjøleskap
Så lager duden gule kremen. Pisk så inn den gulekremen (som nå er helt avkjølt) i smøret. ) disse småkakene fylt med gul krem ble bare helt fantastisk gode, de er i tillegg uten sukker og hvetemel (glutenfrie) og inneholderdermed svært lite karbohydrater
Det er jo flytende røyk som ofte brukes for å gi røyksmak på den maten du får kjøpt i butikken. Til nå har lammehjertene blitt en strålende stor suksess, som snackses på til stadighet
Disse tortillaene kan du faktisk bruke som vanlige tortillas, selv om de er lavkarbo. om en give-away jeg vil gjøre blant deresom stemmer hvis jeg vinner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.