Bodde denne gangen på hotelrom uten mulighet til å lage mat, det er greit for noen dager, men da lengter jeg alltid litt hjem til mitt eget kjøkken så jeg kan lage meg det jeg har lyst på
Dette er en side med matinspirasjon for alle. Jeg ligger på en foreløpig 2. Jeg trenger DIN stemme. Du kan stemme hver dag så lenge det går 24 timer i mellom stemmene du gir meg
Enhver lavkarboentusiast med respekt for seg selv må lage sin egen majones. Dette er en fin basisoppskrift med rom for et vell av variasjon- noe jeg liker
Jeg er nokså ny innenfor hekleverdenen. Så forklaringen på mønsyeret blir nokså vinglete. Og siden diagrammet er 37 ruter så ganget jeg det med 2 og plusset på 1 (for å få ei endemaske
Jeg elsker havregrøten min, og det går aldri en frokost uten for å si det sånn. Det er i hvert fall etter min mening en perfekt start på dagen, og kroppen er veldig fornøyd med å starte dagen med et slikt måltid
(Bruk samme type kopp når du måler opp, slik at forholdet blir riktig). Form hver del til en bolle. Form så deigen til en "stokk", og del denne i 8 like store deler. Visste du forresten at jeg er nominert til "Saleduck Food Blogger Awards 2016"
Hei og god søndag, og litt kjøttfri mandag på forskudd. Her kommer et frokostforslag som du lager i kveld og som passer fint på en kjøttfri mandag, nemlig "Overnight Oats"
Jeg vil også samtidig benytte anledningen til å takke alle som fant veien til Marias Salt & Søtt etter forrige gjesteinnlegg (du finner det her), og ønske alle nye lesere velkommen inn i mitt univers fylt med herlig mat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.