Protein er også med på å få fart på forbrenningen. Jeg er veldig opptatt av å få i meg nok proteiner og tenker først og fremst proteinkilde når jeg setter sammen et måltid
Dette har de kultur for. Det er ingenting som kommer opp mot en tur til Nord Norge når det gjelder å spise kaker, å beundre kaker å tenke at nå har jeg fått nok kaker
Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano. Dette pulveret finner du i kjedebutikker med brukbart utvalg
Her kommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
Vin til pølser kan være denne nydelige Rieslingen, som passer vakkert til pølser med litt krydder i. På Frogner i Oslo bor Atle Flom, som av pur pølseglede har startet en produksjon av det jeg mener er landets beste pølser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.