Det er viktig å huske på to ting etter at man har lagt inn knekkebrød i ovnen. Jevn ut blandingen på et stekebrett med bakepapir og det beste er å jevne ut med fuktet håndflate
FacebookTwitterE-postLinkedInPinterestLikdette. Del dette. Det gikk som en karusell på full speed, så først når jeg ser boken vil jeg forstå hva jeg drev med…
Nå som det bare eridErik og meg igjen i huset, prøver jeg å lære meg nye mengdeberegninger. Men vil du spare tid - og likevel få et bra bakeresultat - kan deigen formes umiddelbart
Jeg har uansett rømme og sitron sammen med dette. Laksen får du i en ferdig filet i kjøledisken på en butikk med godt utvalg om du ikke vil fiske den selv
Detteer et hett tema som det er mange meninger om. Den treningeralle sine vitaminer, mineraler, fettstyrer, aminosyrer, antioksidanter, osv for å kunne fungere opptimalt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.