Og hvem skulle ha trodd at det skulle bli mine beste boller noensinne. Det er melk i vaffelblandingen. Rør ut gjæren i melken, tilsett det andre ovenfor og la stå i noen minutter
Dette er den beste brownien jeg noensinne har smakt. Det er ikke så mange ingredienser i denne kaken, og det er et absolutt pluss synes jeg, dessuten liker jeg at kaken ser så tiltalende ut, samtidig som den har litt sprekker og imperfeksjoner
I dag lærte jeg noen utrolig gode triks med sukkerbrødet av den ene dommeren, Lars Lian. Jeg har aldri noensinne fått til et sånn vanvittig luftig og flott sukkerbrød
Dette er det mest praktiske jeg noensinne har pakket mat i på tur. I dag leker jeg supermamma og sjonglerer jobb, blogg, egentrening og tre barn i baksete på vei til Drammensbadet
Det er muligens også den beste Tex-Mex retten jeg noensinne har smakt. Jeg tror, uten at jeg kan få det bekreftet, at den som så mye annet, er en Tex-Mex oppfinnelse fra USA
Så jeg skal faktisk innrømme at selv om jeg for et års tid siden hadde bestemt meg for aldri mer å spise kylling (jeg vurderte ikke å bli vegetarianer, men har prøvd – og prøver – å spise mindre kjøtt, og da var kylling det letteste offeret), så spiser jeg nå mer kylling en noensinne
Dette er helt klart en av de beste suppene jeg noensinne har laget. Om du har høns er det like bra å bruke det, men siden det ofte er vanskelig å få tak i, er det nok kylling som egner seg best her til lands
Grünergranny måtte steppe inn, selv om dette jo strengt tatt er på Oslos verste vestkant. De inneholder nemlig rabarbrasaft fra Frogner, og har dessuten den mest sexy rosafargen vi noensinne har sett
Jeg takket ja, og i for to dager siden var det tid for en aldri så liten generalprøve. Årets vakreste og beste konfirmasjonskake er rosekake med deilig sjokolade og bringebær
Det er freeeeeeedag og tid for snacks, er det ikke. Jeg har laget en ikke-raw bounty før og den finner dere oppskrift på HER, men nå skal dere få oppskrift på en av mine beste konfekter noensinne, nemlig raw bounty
Dette er rene festmiddagen. Bedre enn noensinne. Varm opp olje i en panne og surr sammen med tomatpurè og grønnsaker og krydder inntil det er mykt og blankt
Og det er heller ikke det samme som den vakreste av dem alle. Poteten har ikke noen særlig stor plass i det tyrkiske kjøkken og det bærer også tilgjengeligheten preg av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.