Neste gang du lager Skolebrød, prøv å drysse noen med fargerikt kakestrøssel i stedet for kokos. Jeg synes dette pastellfargede kakestrøsselet ble superlekkert
Siden det ikke ble suppe i går, så blir det suppe i dag. Håper det smaker. Ellers ble årets første styrkeøkt gjennomført på gymmet i dag, i går ble det nemlig «bare» en powerwalk på mølla hjemme
I dag er det tre uker til første søndag i advent og de neste ukene kommer til å gå kjempe fort. Det gjør de hvert år, og hvert år sier jeg til meg selv at neste år skal jeg begynne tidligere
Jeg ga vel aldri sushi en ordentlig sjanse (sjømat, som i tillegg var rått fikk meg omtrent til å snu i døren), men så skjeddedet ett eller annet langs veien og den siste tiden har detprydetmiddagsbordet opptil fire ganger i uken(
Vi nordmenn spiser utrolig mye brød, og korn er den største miljøsynderen når det kommer til sprøytemidler, kunstgjødsel, avrenning, monokulturer,- ja alt det som ikke er så bra med måten vi produserer mat på
Denne kaken er noe av det beste jeg vet. Den er ikke så fryktelig søt, og det liker jeg. Jeg har vokst opp med denne kaken, og når jeg spiser den nå er det akkurat som å gå tilbake i tid
Jeg ser det som en god investering i fremtidige smaksopplevelser å få henne interessert i matlaging. Litt upraktisk å ha oppskriften på Iphone – men dette var en enkel oppskrift så da gikk det greit
Vel, det som skjedde da jeg prøvde meg på denne oppskriften var at jeg ble altfor ivrig med melken så blandingen ble for bløt/seig til å kunne trille kuler
Og her om dagen skjeddedet noe morsomt. Små, runde, knasende tannknusende utenpå, men også på en god dag seige og karamellaktige i midten, komponert av store mengder av alt som er usunt, smakssatt med malt ingefær og det som virkelig gjør dem spesielle
Dette er rett og slett en veldig god kake. Nøttebunn, karamell i midten og sjokolademousse på toppen gjør det hele til en delikat smaksopplevelse, nesten som en slags konfektkake
Detskjedde denne gangen også, men ved å tilsette litt mer fiberhusk hang de sammen tilslutt. Forrige helg fikk jeg så utrolig lyst på vafler til kveldsmat, så vafler måtte det bli
Detskjedde ikke denne gangen, men det er tiden for det og snart. Brenning av sausen skjedde hos meg, jeg trodde jeg kunne lage salat imens, men da ble sausen litt for brun
En person som stilte relevante spørsmål og som var med der detskjedde. Nå er jeg aldri med der det skjer, jeg legger meg tidlig, aner knapt hva som foregår i verden og eneste spørsmålet jeg stiller (meg selv) er
Det er en av de godsakene jeg drikker, som gjør at det kribler av energi i kroppen min. Se bare her hva som skjedde sist jeg forsøkte meg på litt luksus til frokost
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.