Så derforviljeg dele den her. Kyllingkrydder. Det gikk ikke lang tid før jeg spurte om jeg kunne få oppskriften på den deilige kyllingretten de serverte
Da blanderjeg den mer tørr. Men vi ser at vi nærmer oss noe, gleder meg til å kunne se resultatet. I dag har jeg prøvd å vekke surdeigen min til live igjen, etter en lengre sommerferie
Det var en av dere som etterspurte noe raskt og lettvint man kan lage mens man sliter over bøkene som student, og tankene begynner å drifte til husarbeid og andre trivielle ting som plutselig frister mer – for ikke å snakke om mat
Har du en god blender, er denne oppskriften enklere enn du kan ane. Her kommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
Nå er det ikke lenge igjen før jeg starter opp nye Roede-kurs på Holtet/Nordstrand i Oslo. Om du ønsker å følge vårt opplegg i Roede-metoden så vil du både beholde sunn måltidsfrekvens, få tilbake overskuddet og finne tilbake matgleden
Så langt er de visst bare å få kjøpt på Gutta på Haugen i Oslo og Mathallen Tromsø, men med hjelp av derevil ryktet om disse formidable pølsene spre seg som ild i tørt gress, og snart er de foran nesen din
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.