Ja, da er denne saken verdt å teste ut. Den er slengt sammen i en fei, og smaker helt nyydelig. Og det beste er kanskje at den faktisk kan nytes til frokost, eller du kan servere den som en sunn dessert – opp til deg Begge deler er lov
Denne uka har gått så fort så jeg har ikke fått noen fredagsfølelse i dag. Har du ikke små ildfaste former kan du lage det i en stor form og dele i porsjoner når den er ferdig
den tar veldig liten tid å lage, man lager denkvelden før, det går kjapt å spise den (sidenden ikke er varm, i motsetning til vanlig havregrøt) og best av alt
Å det fine med havregrøten er jo at den kan lages i så mange forskjellige varianter. Denne ble laget til eldstemann til frokost i dag, hun har ikke vært islag de siste dagene, så brød fristet ikke mye
Den har dype røtter i norsk mattradisjon, og har blitt brukt i mange år. Siden de færreste har surdeig og myse på kjøkkenet, så er det langt lettere å bruke eddik
En av de tingene som er så deilig med høsten er de koselige rutinene man får. Blant annet et herlig måltid med nykokt havregrøt som nytes sammen før kveldsstellet starter
Ha havregryn og melk i en kjele og kok opp, pass på så den ikke svir seg eller koker over. Her er en oppskriften på havregrøten på bildet, med smak av bringebær og vanilje
Det er ikke så store grep som skal til for å øke mengden av næringsstoffer på maten. Smaker frisk bringebær, er sukkerfri og havregrøten holder meg gående lenge, gir stabilt blodsukker, så er da disse nøttebitene alltid like gode
Selv bruker jeg mikro siden det går aller kjappest. Sett skålen i mikroen og varm den i ca ett og et halvt minutt på full effekt, til grøten er rykende varm
Hei og god morgen. Puh, det var tredje natt på rad med skikkelig syk liten gutt. Thomasen vår er så full av feber og ligger faktisk enda å sover etter en vondt natt
Da er det ekstra vondt å spise, men dennehavregrøten har gått ned på høykant, hihi. Helt vanlig havregrøt, bare at havregrynene er kjørt i en blender først, så det er blitt havremel istedenfor
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.