Lille tulla ligger så komfortabelt, synker trygt nedi posen og graverden lille nesa inn i sida før øynene lukkes (ja, jeg skulle gjerne hatt en i voksen størrelse
Slå deg løs med denne retten og Sviddå garanterer en fantastisk matopplevelse. Det finnes mange forskjellige typer du kan kjøpe og utrolig mange sterkemeninger om hvordan god risotto skal lages…
Avkjøles, gjerne natten over i kjøleskap, da blir denlettere å skjære i fine biter. Pyntet med melisdryss og en liten Stemorsblomst,blir den ei vakker festkake
I dag har det vært paidag, og siden det erpaidag har jeg lagd pai. Som skrevet man blir i godt humør av pai, og jeg drømmer meg tilbake til den første leiligheten jeg bodde i Bergen
Posten kan av og til også rote det til med leveranser av pakker (det skjersjeldent), og om det skjer og fører til at produktene blir gamle, så vil kunde få varene erstattet for Bakerrebellenes regning
(her finnes mye ok glutenfritt, bare pass på å ta litt ekstra olje i vannet, en klype salt og rør i pastaen til å begynne med så den ikke klumper seg, fortsett å rør litt av og til)
Tilsett den varme melkeblandingen gradvis, mens du pisker hele tiden. Om noen dager kan vi begynne det møysommelige arbeid med å plassere alt tilbake på plass
Dentrengerogså en del tid på å bli gjennomvarm. Både idErik og jeg liker å lage mat, så det er ingen fare om dennedamen av og til blir borte noen dager
Og A spiser vanligvis den samme pizzaen som meg - han synes jo dener god, så hvorfor ikke. Jeg kunne selvfølgelig også spist den pizzaen ungene spiste, men jeg ville ha på litt annet fyll, samt teste en ny bunn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.