Fudge Brownies on a wednesday , yes please. (250 g) dark chocolate (55-60% cocoa solids). ½ cup (120 g) unsalted butter. 1 ¾ cups (350 g) granulated sugar. ½ cup (60 g) all-purpose flour. (200 g) dark chocolate, chopped. Preheat the oven to 350°F (180°C) and line a 9 x 12-inch (25 x 30 cm) baking pan with. (250 g) chocolate into a heat proof bowl with the butter and melt over a pan of simmering water
Fudgesaus. Så hakka me opp kvit sjokolade og blanda dette saman med nøttene i brownies røra. Finhakk sjokoladen og rør den ned i fløten, ilag med smøret
Dagens fristelse er deilige Fudge brownies, perfekt å skjære i minibiter og ha i en dessertskål blandet med pisket kremfløte og friske frukt … Å, så godt
Men det er fordi, jeg er for tiden litt opptatt med å stelle i stand min nye studio/kjøkken, som endelig blir ferdig denne helg og jeg gleder meg stort
(ble litt overfylte denne gangen, så må bruke litt mindre røre i formene neste gang. ). Så da måtte jeg bare prøve en av hennes nydelige brownies oppskrifter, og i dag falt valget på disse,Fudge Brownies
Spesielt er det godt, med iskrem og ferske bær. I dag er det deilige Fudge Brownies, etter en oppskrift fra Martha Steward fra USA, som de fleste av dere kjenner til henne
Pisk egg og sukkeret luftig med en stålvisp (du trenger ikke piske eggedosis). Løft kaken ut av formen ved å ta tak i bakepapiret og del kaken opp i firkanter med en stor og skarp kniv
◊ Strø over litt kokos før servering, eventuelt litt revet sjokolade – Nam. Her brukte jeg enkelt og greit den sunne brownie fudge kaka mi som bunn, og jeg syns det funket veldig bra
Jeg har dessverre ikke tatt steg-for-steg bilder siden dette bare var en test, men siden det var så godt, og det ble så vellykket, så ville jeg uansett dele den med dere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.