Denne kaka er en deilig krysning mellom brownies og fudge. Ikke at det er noe krise med litt av det ene eller andre, men uten disse kaloribombene kan man jo unna seg enda mer
Det herlige med denne browniesen er at den holder seg seig og god i mange dager. Dette må være en av de beste oppskriftene på hjemmelaget brownies som finnes
Dagens fristelse er deilige Fudgebrownies, perfekt å skjære i minibiter og ha i en dessertskål blandet med pisket kremfløte og friske frukt … Å, så godt
Spesielt er det godt, med iskrem og ferske bær. I dag er det deilige FudgeBrownies, etter en oppskrift fra Martha Steward fra USA, som de fleste av dere kjenner til henne
Pisk egg og sukkeret luftig med en stålvisp (du trenger ikke piske eggedosis). Fudge Brownie. Løft kaken ut av formen ved å ta tak i bakepapiret og del kaken opp i firkanter med en stor og skarp kniv
En frisk, lett og ikke altfor søt kake med akkurat passe kokossmak. Her brukte jeg enkelt og greit den sunne brownie fudge kaka mi som bunn, og jeg syns det funket veldig bra
Hvorfor ikke benytte dem til en smakfull brownies. chocolate fudge brownie med det lille ekstra. Til kremen pisker du først romtemperert smør sammen med melis, vanilje og fløte
Jeg har dessverre ikke tatt steg-for-steg bilder siden dette bare var en test, men siden det var så godt, og det ble så vellykket, så ville jeg uansett dele den med dere
Nå tenkte jeg at det var på tide jeg delte denne oppskriften med dere. Fudge glasur. Fudge glasur. Disse raw browniene er utrolig enkle å smelle sammen, og smaker så godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.