1. Om
du lager retten med bønner fra bunnen så legg de i vann døgnet før. Kokes i ca 45 minutter til 1 time Du kan også kjøpe de ferdig kokt i butikken.
4. Når
den veganske kjøttdeigen har stekt litt så tilføy grønnsakene, tomatboksene, bønnene og risen. La det små putre i ca 10 minutter
6. Ha
i hakket basilikum helt til slutt. Server og nyt med de du er glad i
1,5 years
and
5 years
just loved it, and could not get enough
2
cl
2 teaspoons
gin
1/2 teaspoon
pizza seasoning
1. If
you are making this dish with beans from scratch, remember to put the beans in water for about 24 hours before cooking them. And then cook them for about 45
4. When
the vegan meat dough has fryed for some minutes then ad the rest of the vegetables, tomato boxes, the beans and the rice. Let it cook one a weak heat for about 10 minutes
5. Ad
some salt and pepper for flavor after what you like.
6. When
the cooking is over, add the basil herb og mix it togheter. Also have some bresh basel on the top when serving. Enjoy this delicious, healthy and easy dish.
Oppskriften er bittelitt annerledes, men jeg har laget den melkefri, eggfri ogdermedogsåvegansk. - Kvern cashewnøtter, vann, sitronsaft, hvitløksfedd, salt og pepper i en blender, med stavmikser eller liknende
I dag kan jeg friste med en god ogenkel glutenfri kake med rismel, mandelmel og kokosmel. kaken er god alene, eller med tilbehør som for eksempel kokoskrem og bær
Når gulrøttene har kokt, og du har vært oppi med stavmikser, ingefærog kokosmelk(ikke avbildet) rører du inn honning og det du ønsker av litt pepper el chili
Oppskriften er enkelog dette er en kake det er fort gjort å lage, så får du telefon om at du straks får uventet besøk, så er det bare å sette i gang med denne og du har en rykende varm og fersk eplekake å servere
Jeg serverte mine pannekaker med en enkel tofukrem. Jeg serverer pannekakene meddeilig tofukrem. Det er bare en betegnelse som sier at denne kremen er uten dyreprodukter, og uten melkeprodukter (interessant for melkeallergikere og de med laktoseintoleranse)
I dag skal jeg friste dere med en enkelog smaksfull middagsrett. Jeg hadde en fin bursdagsdag i går med is spising med venninne og så is spising med typen
Mens jeg lurte på det laget jeg meg en kopp te, og fant en pakke gingersnaps fra Marks &Spencers som jeg hadde med hjem fra siste Londontur med tenåringen
Alt i en panne og inn i ovnen, det gir så god smak, er gøy ogenkelt å lage Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Gode smaker og som alltid såå enkelt å lage. Ha de kokte potetskivene over i en ildfast form og krydre med salt og pepper i den mengden du synes er passe
Dette blandes og knuses sammen med en stavmikser til nesten alt av klumper er blandet sammen. “Det enkle er ofte det beste sies det”, og jammen har de rett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.