Deilig og enkel vegansk sommergryte med ingefær
Pure Joy
Pure Joy
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 dl villris
  • 2 gulrøtter
  • 2 bokser tomater
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 teskjeer ingefær
  • 2 1/2 spiseskje pizzakrydder
  • 1 neve basilikum
  • 1. Om du lager retten med bønner fra bunnen så legg de i vann døgnet før. Kokes i ca 45 minutter til 1 time Du kan også kjøpe de ferdig kokt i butikken.
  • 4. Når den veganske kjøttdeigen har stekt litt så tilføy grønnsakene, tomatboksene, bønnene og risen. La det små putre i ca 10 minutter
  • 6. Ha i hakket basilikum helt til slutt. Server og nyt med de du er glad i
  • 1,5 years and
  • 5 years just loved it, and could not get enough
  • 2 cl
  • 2 teaspoons gin
  • 1/2 teaspoon pizza seasoning
  • 1. If you are making this dish with beans from scratch, remember to put the beans in water for about 24 hours before cooking them. And then cook them for about 45
  • 4. When the vegan meat dough has fryed for some minutes then ad the rest of the vegetables, tomato boxes, the beans and the rice. Let it cook one a weak heat for about 10 minutes
  • 5. Ad some salt and pepper for flavor after what you like.
  • 6. When the cooking is over, add the basil herb og mix it togheter. Also have some bresh basel on the top when serving. Enjoy this delicious, healthy and easy dish.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.