I går lagde jeg noe skikkelig godt til middag som jeg faktisk ikke har laget før - fylt søtpotet. I går lagde jeg noe skikkelig godt til middag som jeg faktisk ikke har laget før
Bunnen på paien er den samme som jeg pleier å lage, medsøtpotet, den er jeg foreløpig ikke lei av. Skjær av skallet på gresskaret (ta vare på skallet, husk å bruk økologisk gresskar)
Den bryter ned mye av glutenet og gjør bollene lettere å fordøye og mer næringsrike. Personer som reagerer på gluten uten å ha full cøliaki fungerer også ofte veldig bra med hvetebakst av surdeig
Det er lørdag og jeg regner med mange av dere skal trene i dag. Miks dette sammen til en deilig proteinshake og topp den med litt rå kakaobiter og kokosflak
Smelt smøret og ha dette i miksebollen sammen med resten av melkenMiks til deigen er jevn og finSett til heving til deigen har blitt dobbel størrelse (ca
Krydre kamskjellene med salt, og stek dem i ca. Blend suppen med en stavmikser. For første gang hadde vi denne gangen med våre bedre halvdeler, det var utrolig hyggelig
agurk, rødløk, cerrytomater, ruccola, avocadoog fetaostKjøttbollene steker jeg på middelsvarme i en panne med litt smør til de er gyldne og gjennomstekt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.