Nå er tiden her til å servere noe fargerikt og godt som tilbehør til middagen, Alle rotgrønnsaker kan bakes på denne måten, grønnsakene blir sødmefylte og fantastisk gode
Kanskje har mange trodd at det smaker stramt av geit. De tar isåfall svært feil. Men når man introduserer en glemt råvare påny, bør man starte med det beste kjøttet
Vi er midt i den beste grønnsakssesongen, og det bugner av friske og fine grønnsaker. Det er jo en sann glede å gå i dagligvarebutikkene om dagen, så mye bra grønnsaker, frukt, bær og sopp som det finnes der
Dette er en lett (=kalorifattig) og god rett jeg ofte lager til meg selv når jeg har lyst på noe varmt til kvelds - eller hvis det er bare meg her til middag
Endelig var det fredag og helg dere. Dagens trening var en styrkeøkt med spreke og gode Kristin. Vi kjørte en det-som-faller-oss-inn-økt, med disse øvelsene
Ovnsbakte grønnsaker er noe av det beste jeg vet og noe som det går mye av her i huset. Det er enkelt å lage, smaker fantastisk, kan varieres i detuendelige og lager seg selv mens du gjør andre ting
Å bake grønnsaker i ovnen kan være et spennende og godt alternativ til de kokte grønnsakene. Ved å bake grønnsakene, framfor å koke dem, kommer smaken gjerne bedre frem, pluss at du kan tilsette masse krydder og “dressinger”
gratinere dem i stekeovnen. (gulrøtter er også deilig i denne retten). Legg dem sammen med blomkålen. Fordel potetene utover i formen, kanskje må du deledem i mindre biter
Dette er en grønnsakrett som er enkel og god nå i grillsesongen. Den kan lages på forhånd og du kan bruke det du har av grønnsaker – men den blir absolutt best med litt forskjellige smaker og livlige farger
Bilde. Pizza, folkets både sommer-, vinter-, høst- og vårfavoritt. Men hvorfor er det så mange som sliter med å få i seg nok av grønnsakene og fruktene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.