Jeg ga Downton Abbey en sjanse And Im lovin' it. Downton Abbey. Jeg tok med en billig surret utbenet svinestek med svor fra Mega - som kjekt å ha Å den ble kjekk å ha i dag
Rundstykkene var fyllt med sprøstekt bacon og hjemmelaget eggesalat. Jeg har bakt noen søte små sukkerkaker og luftige store rundstykker med provence-krydder og ost
Dryss utover ost, fordel pepperoniskiver og annanabiter utover. Slå ned deigen og enten trykk den flat med fingerene, rull den ut eller - hvis du kan det - trill den rundt fingertuppene til perfekt fasong
Rull en baconskive rundt hver sviske og fest den med en tannstikke. Sett de små lekkerbisknene på et ildfast fat og grill dem i ovnen til baconet er sprøtt
Grønnsaksris Spinatris (Spinat blandet med fullkornris eller byggris)FullkornsrisHjemmelaget potetbåter / potetchips, gjerne av søtpotetRåstekte poteterByggrisFullkorspastaFullkornsmakaroniVita Hjertego grove hamburgerbrødQ
Det skriver seg fra gamle dager da det var kostbart å importere mel til øya. Når de er passelig avkjølt etter steking deles de horisontalt og smøres med mye hvitløksmør på begge halvdelene
I samme olje, tilsett spisskummen og løkstrimler. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Clickto share on Google+ (Opens in new window)MerClickto email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.