Familien fylte derfor den lyseblå Cortinaen med hvetegrøpp, grovt rugmel og andre grove norske melsorter , samt brunost , før vi rullet inn på danskebåtenog hjem til Århus etter feriene i Norge
Ikveld har vi invitert til familiekveld med søsken ( svigersøsken ) og nieser og nevøer, barna får barnemeny ( pølse og pommesfrites ) og vi voksen skal kose oss med Elg Bourguignon, til dessert er det gele og vaniljesaus til barna og panna cotta til oss voksne
I dag var faktisk første gang jeg har laget og smakt elg indrefilet. Jeg kjøpte en halv elg for en ukes tid siden, og skjønner at jeg har gjort et godt kjøp
Jeg fant oppskriften i et kokebok hos svigermormor i påsken, og skrev den av for den så så god ut. Egg er dessuten veldig proteinrikt og dermed midt i blinken for meg
De fleste foretrekker å lage større porsjoner med surdeigsstarter, men jeg synes den lille varianten funker bra, så føles det heller ikke så ille om I det danske surdeigsbrødet bruker jeg utelukkende økologisk mel
Over- og undervarme. Smelt smør i en gryte og tilsett melk. Rør den lunkne blandingen i eggemassen, og tilsett mel blandet med bakepulver og vaniljesukker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.