2015 skulle
bli mitt. Det skulle forresten 2014 også, hvis ikke jeg husker feil, men 2015 ble i alle fall ikke "mitt år". Eller... Det ble i hvertfall ikke helt som jeg hadde tenkt meg. Det ble et år med mange utfordringer, og de aller fleste utenfor min kontroll. Da jeg for noen uker siden skulle skrive julebrevet, og jeg skulle se tilbake på året som var gått, syns jeg det var vanskelig å formulere brevet i en lett og lystig tone, slik jeg har for vane. Det var systemer, det var prolapser, kurbad og kaffekopper, sykehusinnleggelser og enda en prolaps. Ikke særlig mye å skrive "hjem" om.
Sitter her helt mør i armene etter x-antall timer lesing og skriving, men jeg tenkte likevel det kunne være hyggelig med et lite blogginnlegg før leggetid
Vi fyller den opp med burde, skulle, vil og må – gjøremål. Det var slitsomt fordi jeg hele tiden måtte planlegge å ha med meg mat uansett hvor jeg var eller jeg måtte være i nærheten av et sted de solgte mat, det var slitsomt fordi jeg hele tiden var redd for å få lavt blodsukker og gå rundt uvel og sulten, og det hemmet meg egentlig ofte i å ha fokus på det som skulle gjøres
Meningen medlivet er å gjøre det beste ut av den levetida man har fått. Vi glemmer at det er mange sjeler, som vi aldri har hørt om, som dukker opp i media
Derfor kan norsk og dansk sjokolade hevde seg i verdenstoppen. Vi har vokst opp med flere hundre år gamle desserttradisjoner, og noen av mine første kulinariske barndomsminner er farmors tørkede epleskiver og rike karamellpudding
Hun er heldigvis en veldig klok og fornuftig fjortis som skjønte med en gang at et lavkarbo kosthold er absolutt den beste veien å gå, men har imidlertid en mor (min kjære søster) som virkelig ikke liker å lage mat
Hvis ikke, er det på tide med noen justeringer i livet. Klarer du å ha det gøy med det du gjør. Kaken består av en mørk og deilig "Chocolate Fudge Brownie" som dekkes med en superdigg "Cookies & Cream Frosting"
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Ikke glem å logge av og ta noen velfortjente pauser tilbake til det virkelige livet. Skjær poteter i terninger og stek i smør sammen med salt, pepper og tørket dill til de får en stekeskorpe
Jeg strikket et par votter fra boka «Varme hender» av Ágústa Thóra Jónsdóttir for noen uker siden, men med mitt garn og min strikkefasthet ble de for store for mine hender
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.