Vi fulgte i all hovedsak oppskriften til Bent Stiansen fra hans veldig fine kokebok "Alene Hjemme", og følger hans oppfordring om at blåskjell kan du variere med så mangt av smaker
OVNSBAKT MAKRELLMED GRØNNSAKER, TOMATSAUS OG POTETER. Server med kokte poteter. Har du lyst på makrell til middag kan du teste denne ovnsbakte retten her
periode i vår, og har derfor ikke tatt bilde av denne utmerkede makrellretten,. er kjempegod sommermat, og denne varianten serveres med en raffinert fløtesaus med sitron og kapers
Jeg er litt svak for å benytte øl i maten, og som kosemat på en fredagskvelden (eller en hvilken som helst annen kveld), er det godt med øldampede blåskjell
Smør aluminiumsfolien med litt olje og legg fiskestykkene ved siden av hverandre på midten. Damp ørretpakken på rist over vann i en fiskekjele eller gryte med lokk i ca
Bland alt sammen, sett det i kjøleskapet og la det stå minst ett døgn før du spiser det, deilig med ekte majones til, om du vil kan du godt hakke en tomat og blande inn også
Det ville vært gøy å få være med å plukke disse en gang. Denne retten er fransk inspirert med få basiske ingredienser, som gir hjerteskjellene en frisk og lett smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.