- Dette smakte bedre enn blåskjellene vi spiste i Spania og Frankrike, sa mannen min etter å ha smakt på dagens rett, som du nå selv kan lage på ditt eget kjøkken
Legg pinnekjøttet over og sett på lokk. For å få best resultat på pinnekjøttet, så legger pinnekjøttet på en rist, over en langpanne i stekeovn, med grillfunksjonen på, i ca
Jeg er litt svak for å benytte øl i maten, og som kosemat på en fredagskvelden (eller en hvilken som helst annen kveld), er det godt med øldampede blåskjell
Smør aluminiumsfolien med litt olje og legg fiskestykkene ved siden av hverandre på midten. Fjern stilken på soppen og skjær sopphatten i smale strimler
Ha på lokk, skru ned varmen litt og la det dampe i ca. Følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Den er aller best nå på vinteren, når vannet er på sitt kaldeste. Dampet blåskjell med pommes frites. Hoi Ma Laeng Poo c",) Blåskjellsuppe, Blåskjell på grillen ♫♪
Bank lett på roten av sitrongress, slik at det vil utgi mer aroma og smak, og del den på langs i to. Følg Just another food story på facebook og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen
Oppskriften er også utrolig enkel å lage, men jeg har likevel ikke spart på smaken. Følg Just another food story på facebook og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen
Har du prøvd å dampe torsk på tang og sjøvann. Det gir en skikkelig fin og salt smak på fisken. Fiskekjøttet flaker seg perfekt da du ikke har fiskekjøttet under vann til trekking, men liggende oppå tangen til damping
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.