Den hvite dame er dronningen av alle kaker. En stor bløtkake med marsipanlokk. Kaken skal ha minst to, men helst tre eller fire lag med bunn og krem mellom
Avkjøl på rist. Visp fløte til krem. Jordbær legges på toppen av kaken rett før servering. Varm stekeovnen til 175 oC. La kaken ”sette” seg 3-4 timer før servering. Eggehvite fra 2 egg ( ca 1 dl). 2-3 ss melk eller juicetildynking. 4-5 dl kremfløte piskettil krem. Ca 2 ½ dl ferske rørte jordbær/ jordbær i små terninger
Sånn ser kaka ut før den blir pyntet. litt rød matfarge. Rør smør og sukker hvitti en mikser. tilsett sponge cake stabilizervist du har det er ikkenødvendig
Ja, det var den dagen i dag. Vanligvis synes jeg det går greit å måtte lage alt vispiser selv, men dette var dagen da jeg bare hadde lyst til å gå ut i sola, finne en kafé, og spise napoleonskake
Dissedamene har tilbydd seg å avlaste mitt faste smakspanel når det passer. BØKESKOGEN ER KLAR TIL Å VISE SEG I FULL VÅRSKRUD, GRØNN OG VAKKER MED HVITVEIS TEPPE VED FØTTENE
Fått forespørsel om å bake kaker til ett selskap og evt hva kunne jeg foreslå. Oreokake med extra pynt i sjokolade og vaniljecupcakes med melkesjokoladefrosting var mitt forslag
Dette er virkelig verdens beste også ja. Ikke bare i navnet, men i smaken også. Fra Wikipedia. Kvæfjordkake er en kake med marengs, vaniljekrem og mandler, og kalles også ofte for «Verdens beste»
Hjemmelaget Troika er jo bare ren luksus. Ingen kommentarer. Dette er veldig moro å lage, og gubben bare råkoser seg når han får servert troikatil kaffen sin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.