Barseltreff, Bursdag, Comfortfood, Dessert, Frokost, Kake, Sjokolade. Sjokoladedrøm i tre lag. Sjokoladekaken, eller at bloggen feirer 500 innlegg i dag. ca 2-3 ss ricottaost. Jeg stekte i to omganger, men det enkleste er å ha to 22 cm eller eller tre 20 cm like store former, så klart. Stek kaken midt i ovnen i ca 25-35 minutter. Tre lags sjokoladekake med megagod glasur 5 dl sukker. ca 2-3 ss ricottaost
Frokosten er dagens høydepunkt og jeg har virkelig nytt de siste dagene før skolestart med late morgener etter den tidlige morgencardioen er gjennomfort
Søndagsmiddag for den late. Om det ikke lyder fint nok, kan vi jo alltids kalle den ”Poulet avec le pot-au-feu de légumes” Jeg vet ikke om det er riktig oversatt, men det lyder jo bra
Fårikålens Venner er en ekte grasrotbevegelse, bestående av lokalt innstiftede fåreninger med full styrings- og oppløsningsrett, uten noe som helst ansvar eller rapporteringsplikt utover hva de lokale vedtekter måtte diktere
Franciska Munck-Johansen. Hvis du ikke er så heldig å ha et epletre i hagen, eller kjenne noen som har det, så bugner butikkene nå med gode norske epler
Der jeg på sommeren lett kan spise tomat- og agurksalat omtrent hver eneste dag er den samme salaten helt smakløs på vinteren og derfor uaktuell hjemme hos meg
I dag kommer oppskrift og fremgangsmåte på det jeg lagde. Legg gelatin-platene i bløt i kaldt vann. Du kan også ha litt jordbærcoulis over om du har lyst men i dag valgte jeg å ikke bruke det
Jeg var sulten da jeg kom hjem, men hadde lyst til å lage en god middag - matlagingslysten er tilbake for fult dere Da tok jeg like så godt å laget meg en liten forrett / appetizer
Noe godt har jeg spist den siste uken også, og her kommer den foreløpig siste PSMF-matrapporten. I tillegg skal jeg få nytt treningsprogram i morgen, vi skal i begravelse på fredag, og etter helgen skal vi fortsette på et stort oppussingsprosjekt som har stått brakk ganske lenge
Med hvit mozzarella, røde tomater og grønn basilikum som representerer fargene i det italienske flagget, er dette en patriotisk salat som serveres over hele Italia
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.