Jeg kan spise det hver dag og synes det er like godt hver gang. Denne oppskriften på en enkel og sunn havrepizza gjør at du kan spise pizza hver dag som gjør godt både for kroppen og for smaksløkene
Etter å ha smurt på fyllet - sett i stekeovn, varmluft 200 grader ca 10. Sett til heving ca 1 time. Stek bacon i panne, legg på litt kjøkkenpapir for å trekke ut overflødig fett
I dag står pizza på menyen, proteinrik og superdigg. Nå må vi ut og nyte det deilig solskinnet, satser på at mini våkner fra formiddagsluren sin hvert øyeblikk
Her om dagen kom jeg over en herlighet som heter Pizza kake, dette måtte testes. Forstek bunnene i 4- 5 minutter på 180 grader. Stek på 200 grader i 20-25 minutter
Spiral pizza. 15. 03. 2016 kl. 20. 15 i. kosemat/helgemat. 3 kommentarer. Siste kvelden Magne er hjemme koser vi oss alltid med litt ekstra god mat, ikveld hadde jeg lyst til å prøve meg på spiralene jeg så på kreative ideer, jeg brukte vanlig pizzadeig
I dag er det fredag og tid for italiensk pizza. Ønsker dere en god fredagskveld . Denne italienske pizzaen har tynn og sprø bunn, en god tomatsaus og fyllet er det du som bestemmer
Det er en gjenskapning av pizzaen vi lagde på 80-tallet. Ta på Ball-genseren, sleng på Miami Vice på VHS og server denne pizzaen, og du er tilbake til 80-tallet med en gang…. 80-talls pizzabunn til langpanne. 1-2 ss sukker. 80-talls pizzafyll. 2-3 fedd hvitløk. For å få 80-talls følelsen så er det Norvegia eller Jarslberg som gjelder. 80-tallet. 1-2 ss sukker. 2-3 fedd hvitløk
TwitterFacebookGoogleE-postSkriv utLik dette. Pizzabunn til porsjonspizza (1-2 personer). 1-2 hvitløksfedd. Lag en utrolig smakfull, enkel og rask pizzasaus ved å kjøre hele glasset med grillede pomodori tomater MED oljen i en mixer/stavmikser sammen med 1-2 hvitløksfedd og 1 spiseskje tørket oregano. De er veldig mettende så du trenger kun 1-2 halve på hver pizzabit. En pizza passer godt til en matglad person eller 2 «små»spisere og er perfekt som middag på en hverdag eller til kos i helgene. Pizzabunn til porsjonspizza (1-2 personer). 1-2 hvitløksfedd 1 ss tørket oregano
Her om dagen kom jeg over en herlighet som heter Pizza kake, dette måtte testes. Forstek bunnene i 4- 5 minutter på 180 grader. Stek på 200 grader i 20-25 minutter
Sett gryten tilbake til ovnen å kok i 15-20min sånn at alle smakene blander seg. Rør om å bland alt å la skålen stå i kjøleskapet i 20-30 min for at smakene skal blande seg
2-4 porsjoner (Hjemme hos meg deler 2 personer en pizza når vi har en stor salat ved siden av). Kok blomkål «risen» i en kjele med et par desiliter vann og lokk over i 4-5 minutter, og sil det deretter gjennom en sil/dørslag. 2-4 porsjoner
Du kan bruke kjøttdeig, pepperoni, skinke, chorizo pølse, middagspølse. Pizza boller 2017-08-01 23. Eltes i 7-10 minutter, tilsett litt mer mel om den er for klissete, den skal være klissete men ikke slik at den henger fast i fingrene. Kjevle ut deigen til rundt en halv cm tykk firkant og kutt i ca 16 biter Ha på ønsket fyll i midten av hverbit, 1-2 ss fyll, ha deretter på en god klump med mozzarellaost, eventuelt revet ost. Pensle med egg eller olje og ha over ønsket pizzakrydder Stekes på 200 grader i 20-25 minutter Server med ketchup, rømmedipp eller slik jeg liker det best, med majones på
Middagsmat. Mini Pizza - Bunn uten heving. Kjempe enkel middag som også barna kan lage. Jeg har brukt denne flere ganger i barnebursdager hvor barna selv lager sin egen pizza
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.