På det forrige kurset vi hadde lagde vi såkalte daddelkuler. Daddelkuler. En av de beste tingene med å studere samfunnsernæring er at vi har praktisk matlaging som en del av undervisningsopplegget
Bare innom for å ønske dere alle en riktig god jul , og gi dere en oppskrift på deilige daddelkuler. 200 gram hakkede ferske dadler 1 håndfull rosiner25 gram mandler25 gram hasselnøtterTilsett gjerne litt romessens
Det endte opp med snickers, marsipan, bounty og daddelkuler. Jeg har lagt bounty og daddelkuler flere ganger før, men oppskriften vi brukte på marsipan kommer etter hvert
Noras gode daddelkuler1 neve dadler, uten sten 3 ss rå kakao pulver1 ss hvetegress pulver3 ss revet kokos 3 ss bokhvetefrø, ferdigkokt og ristet (kjøpt på helsekost)1 ss chiafrø himalayasalt etter smak 2 ss kokosolje, smeltet Alt knas godt sammen
Daddel er utrolig godt å bruke i godtekuler. Tørket daddel er desverre ganske rikt på fruktsukker så dere som er på lavkarbo bør erstatte dadlene med for eks gojibær
Tørket frukt og nøtter hører julen til, eller hva. Her i Spania selges det mye av det i allefall og det er noe med å ha en skål med nøtter og tørket frukt fremme når gjestene kommer på besøk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.