Krem og syltetøy hadde nok vår kokeboks opphavskvinnerrikeligtilgangtil, vi er i de dannete hjem. hvordantilberedte man dette luftige bakverket, mon tro - den gangen
Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Og håper at deres vellagrede er enda et hakk kraftigere, hvisvi får tak i den. Men to forskjellige går an, da har du mulighetentil å smake deg litt frem og tilbake, og det trengs ofte
Vi har for eksempel klart å komme ned i passe porsjon havregrøt etter x antall forsøk, og klarer stadig oftere å beregne akkurat passe mange poteter tilmiddagen
La det koke i ca en time (dablir tomatsausen bedre, men kjøttet er gjennomkokt for lenge siden). Jeg fryser denne i porsjoner og tilsetter en teskje med meierismør/kaldpresset raposolje, samt litt morsmelk før servering
Ansvarligredaktør for MediehusetNettavisen er Gunnar Stavrum. Bakeoppskrifter Desserthjørnet Frukt & bær GalleriHeimebakaHverdagsglederKakeriet Matretter Søte saker
For det er en kjensgjerning at sjimpanser trakter etter bladverk og grønt når de spiser, men de må da ta med seg tilbehøret, i form av larver, insekt og annet garnityr som gir ekstra næringi form av proteiner, vitaminer og viktigemineraler
Med en gang etter de var kommet ut av ovnen stakk jeg de opp på nytt, mens de enda var myke, og så sjekket jeg enda en gangda de var blitt harde at de passet inni
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.