Lurer på om de har vår-glühwein da. Dette er veldig voksendrikke, et glass holder i massevisda den er full av rom, Harveys Bristol cream, rødvin,honning, kanel, brunt sukker og appelsin
Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
De vil ese og krympe en god del på grillen. Krydder er fraOliviers&Co. Jeg er veldig glad i hvitløk og chili, men skulle det bli litt i sterkeste laget, dropper du litt
Dagens bakehistorie handler om å snu på flisa, nettopp for å tilpasse seg en liten husholdning. Vi har for eksempel klart å komme ned i passe porsjon havregrøt etter x antall forsøk, og klarer stadig oftere å beregne akkurat passe mange poteter til middagen
La det koke i ca en time (da blir tomatsausen bedre, men kjøttet er gjennomkokt for lenge siden). Jeg har fortsatt ikke tatt så veldig mye bilder under matlagingen av barnemat siden jeg ofte lager flere retter på en gang og er dødstrøtt når jeg gjør det, og resultatet (mos) ser ihvertfall ikke så spennende ut, hehe
Jeg syns også det er greit å lage den litt tjukk så kan den blandes med kokt vann, morsmelkerstatning (eller morsmelk, men da blir den jo veldig tynn etter en liten stund) eller sviskesaft/mos
Jeg fikk en pakke i posten med ingredienser til å bake pepperkaker fra Melange, så da var det ingen unnskyldning lenger til å ikke ta fatt på julebaksten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.