Panna cotta med frisk rabarbrasaus. Skrevet 17. 06. 2015 kl. 12. 33Kategori. Desserter. Kommentarer(2). God onsdag. Eg har fortsatt fleire oppskrifter med rabarbra på lur som må deles når sesongen er her, så neste oppskrift ut er en kanongod panna cotta med rabarbrasaus
06. 11. 2017. Myke, kjempegode hverdagsmuffins. Disse muffinsene blir veldig saftige og smaker herlig av vaniljekrem og pærebiter som drysses med kanel og vaniljesukker
This is my must-have-dessert when I’m in Italy, and my must-have-dessert when I miss Italy. I got the recipe from a good Italian friend of mine and it’s so simple and good that I’ve never felt the need to improve it
Hørtes dette dyrt og vanskelig ut. Det er det ikke. Fettuccine Alfredo stammer fra Alfredo di Lelio som i 1917 laget retten på hans egen restaurant med samme navn
Når det kommer til et sunt og balansert kosthold er det få ting jeg er skikkelig anti. Jeg synes det kan være plass til det ene og det andre i et variert kosthold
Bookalokal is a wonderful concept for people that are interested in food. This week I attended a cooking class for foccacia making with the lovely Arianna that also makes superb jams and other preserves as well as a perfect Panettone for Christmas (I guess just about now is the time to start preparing for my favorite holiday)
steinsopplasagne, med parmaskinke. Får jeg tak i fersk steinsopp, er dette etter mitt skjønn kjempegod festmat, spesielt hvis du tar deg tid til å lage fersk pasta
Ciao, grazie. Jeg har alltid ledd litt av samboeren min som alltid når hun skal hygge seg, setter seg ned og begynner å lese blogger eller å blogge selv, jeg har syntes at disse bloggreiene ikke i det hele tatt var noe for meg, da jeg hverken var interessert i hvilke skinnstøveletter fotballfrue hadde på seg da hun tok bussen i forrige uke, eller hvilke farger fra Hennes og Mauritz som er «in» i sommer
Two delicious recipes from “Alt om Urter” (All about Herbs)publised in 1985. –. In context. Sambucus is a genus of flowering plants in the family Adoxaceae
Gallo Pinto er Nicaraguas og Costa Ricas nasjonalrett. Det er hovedsakelig ris og bønner, og ut ifra det kan man putte oppi forskjellige krydder og godt, og lage den slik man selv liker en god Gallo Pinto
Ikke skjønner jeg hva som skjedde- men 7 uker i Ecuador er kommet til en ende. Det har uten tvil vært en opplevelse for livet og det er vanskelig å sette ord på alle opplevelser og inntrykk
Little
Italy - dfds. 26. 06. 2016 kl. 19. 27 i. Frokost / kveldsmat / lunsj. Ingen kommentarer. Dagens lunsj ble inntatt på dfds fergen Oslo - København Jeg med lasagne og guttene med spagetti Bolognese
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.