Kos deg med en deilig frisk vårkake som også passer ypperlig til 17 mai, som dessert etter søndagsmiddagen eller rett og slett som kos når- og hvor som helst der du slipper og ha noen «gyldig» grunn til å spise kake
Her kommer en oppskrift på en utrolig god og frisk vårkake/pai, inspirert i fra her. Som vanlig er kaken laget uten vanlig hvitt hvetemel, det vil si den er glutenfri, og har heller ikke vanlig hvitt sukker (sukrose) i seg, men er søtet med naturlige søtningsmidler
Andre ganger får den bli til en deilig vårkake. Langhelgen ble utnyttet maksimalt. En lun og varm fredag ga mulighet for lunsj i hagen, med knallfersk fiskemat fra Brødrene Berggren på brygga i Sandefjord
I går hadde vi nydelig vær og jeg fikk lyst til å lage en vårkake. Denne kaken var kjempegod. Vaniljekake synes jeg er veldig godt å kombinere med bær, og så er det en veldig lett kake
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.