Denneoppskriftengirlitt tykke cookies som beholder en myk og "chewy" konsistens etter steking. Pisk romtemperert smør luftigsammen med hvittog brunt sukker
La cookiesene avkjøles på stekebrettet. Jeg hadde vært førstemann til å ryke på en kakesmell tittog ofte hvis det ikke fantes alternativ som Sukrinogstevia
Det er vel ikke noe sjokk at mye sjokolade gjør cookiene bedre, men du må gjerne variere hva slags sjokolade du bruker, her har jeg brukt melkesjokolade, dronningsjokoladeogamerikansksemi-sweetchocolatechips
”, sa barna ogmannenmin. Tilsett mel som du har blandet med natron og salt. Før jeg reistetil Oslo lagde jeg ” Chuncky ChocolateChip Peanut Butter Cookies ” ”Beste kjeksen ever
Cookieseneblir myke og gode, og nytes gjerne med et glass kaldt melk. Dageni dag startet med en god kopp kaffe og frokost sammen med verdens beste gutt(er), det er blå himmelog sola skinner – kan det bli bedre
Jeg hengerlitt etter med alt annet nå som boka har vært førsteprioriteten stund, og det er ikke så lett å komme à jour når man egentlig burde være sengeliggende
Mannenbestiltecookies - denne gang med hvit sjokolade og kokos. I dag har det hamret både regn og hagl på vinduene våre, og da synes jeg det er perfekt bakevær
Ha vaniljesukkeret, saltet og natron oppi melet og bland det sammen, på denmåten ungår en at en får en stor klump salt, vaniljesukker eller natron ien kjeks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.