Chili con carne
Gastronomade
Gastronomade
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 6 personer • 1 ½ time
  • 500 g kjøttdeig (gjerne av entrecôte)
  • 2 små løk, finhakket
  • 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 mellomstore gulrøtter, finhakket
  • 2 stilker stangselleri, finhakket
  • 2 paprika, flådde fra glass, hakket
  • 1 boks tomater
  • 1 tomatboks med vann
  • 2 pakker «Go eco salat- og grytebønner»
  • 2 dl valgfrie bønner, som soya eller kikerter
  • 1 kanelstang
  • Olje
  • 1. Sett en stor kjele på medium varme, og ha i to runder med olje
  • 2. Hakk grønnsakene og surr til de er myke, de kan gjerne ta litt farge
  • 3. Ha på bønner, tomater og vann, og alt krydderet, og småkok i
  • 132 kr Vinforslag

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.