Bland marinaden i en kjøkkenmaskin og hell over kyllingen. Butter Chicken. Samtidig tar du en jerngryte og steker finhakket hvitløk, chili og revet ingefær i litt olje
Butter chicken eller smørkylling er verdenskjent og en av de mest populære indske rettene. Det er de som sier at første gang man besøker en indisk restaurant bør og må man bestille butter chicken
Bland mandelmel, salt og pepper. Varm opp godt med olje i en stekepanne på middels varme, og stek bitene på alle sider til de er gjennomstekte og har fått en fin brunfarge
Fremgangsmåte ♦ Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med tacokrydder ♦ Mos en avokado sammen med limesaft og litt salt ♦ Servér det hele med salat, revet ost, kesam og salsa ♦ Bruk lomper som wraps
Spennende smakssammensetninger, enkelt å lage og innafor på sunnhetsskalaen. Denne gangen ble det kafta med det obligatoriske tilbehøret tabouleh og hummus
Jeg bestilte Butter Chicken på en indisk restaurant, og denne var veldig sterk. Jeg fikk lyst til å prøve å lage en selv, en som ikke er så veldig sterk, og på torsdag ble det Smørkylling á la Tove til middag
Hell av vannet på maisen og tørrstek til den er lett brent. Kutt i trekanter og server. Trinn 2 Hakk tomater og rødløk fint, bland inn maisen og smak til med limesaft og salt. Trinn 3 Riv kjøttet av klubbene og fordel jevnt utover en tortilla, legg på maissalsaen og dryss over ost. Trinn 4 Legg en tortilla på toppen og stek i tørr panne på begge sider til osten er smeltet
Jeg skal innrømme at jeg hadde forberedt meg på en lang og avansert kveld på kjøkkenet. Flere av mine andre indiske retter har vært mer avanserte og tidkrevende (og helt verdt det når man første setter seg ned for å spise), men denne indiske festklassikeren var både lett, ukomplisert og raskt (Hvis man ikke regner med marineringstiden i kjøleskapet, selvsagt)
Nå er både lader og minnekort på plass=) Første oppskrift ut med det gode gamle kamera, er denne digge hverdagswoken med en kremet karri- og tomat-saus
Jeg er veldig glad i indisk mat, og en av mine favoritter er Chicken Tikka Masala. Serverer du den med Papadum og Raita til, blir måltidet helt komplett
add the chicken. Test Kitchen Tips To save on prep time, use chicken tenders. They are a tad larger than chicken breast strips, so be sure to add enough time to cook them through
Tzatziki brukes nok mest i Sør-Europa og Midtøsten, men har for lengst blitt vanlig her også. En favoritt til grillmat, koldtbord og salat - og veldig enkel å lage
I dag lagde jeg pulled chicken, og jeg ble definitivt ikke skuffet. Jeg har smakt pulled pork ett par ganger, og jeg må si at jeg er veldig glad i smaken av barbequesaus og mørt kjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.